Huwebes, Enero 26, 2012

"Kilawin (tanigue/tuna) ala ragok na"

kilawin(tanigue/tuna)

ingredientes:

1/2 kilo (fresh/labas)tanigue o tuna-sliced into cubes-chilled -30 mins

1 cup kalamasi juice(pure)

1/4 cup sukang niog( su natural tabi ta daing data man kun masyado acidic)

5 siling halaba-sliced(julliene)

1 tsp ginger-chopped into small pcs.

1 bell pepper(sliced lengthwise)

1/4 cup kakang gata(pure coconut milk

1 tbsp pamintang durog(bako tabi ini su naka tsongki)

2 sibulyas-chopped

1 head of garlic(chopped)

1 tbsp salt

procedure:saralakon tabi su mga nasambit na rekados dangan su chilled na sira,ibuhos su kalamansi .palbagon sa kalamansi nin 5 mins,dangan ihalo su gata.another 5 mins,saka ihalo su suka.ihalo para magsaralak.maghalat nin 3 mins bago mag -KARAONAN PORTION.(DAE TABI PAGLINGAWAN A AGUA DE PATARANTA)

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento